Aznar ataca el Botànic: "Prou de manipulació dels incompetents que estan governant aquesta terra"

L'expresident del govern espanyol dona suport a Isabel Bonig i María José Català amb la intenció d'ajudar el PP a recuperar la Generalitat i l'Alcaldia de València
27 març 2019 21:20h
L'expresident espanyol José María  Aznar ha participat en un acte de precampanya a València. / TWITTER @MJCalcaldesa

VALÈNCIA. L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha entrat en l'escena de la precampanya de les eleccions autonòmiques del 28 d'abril amb un acte celebrat aquest dimecres de vesprada al complex La Petxina de València

Acompanyat de les candidates a la Presidència de la Generalitat a i l'Alcaldia de València, Isabel Bonig i María José Català, respectivament, l'expresident del PP ha carregat a esquerra i dreta i ha reivindicat el PP de Pablo Casado com la formació que ell mateix va "ajudar a fundar".

En clau valenciana, Aznar no s'ha estalviat crítiques a l'hora de parlar dels partits que sustenten l'actual govern de la Generalitat. Sobre les formacions del Botànic, l'expresident del govern espanyol les ha titllades "d'incompetents" i "manipuladores". Així, s'ha sumat al discurs dominant dels darrers quatre anys del PPCV dient: "No més manipulacions educatives, no més manipulacions històriques, no més manipulacions culturals. Prou de manipulació dels incompetents que estan governant aquesta terra i Espanya".

En clau estatal, José María Aznar ha criticat els partits d'esquerra però també la fragmentació del vot del centre-dreta. En aquest sentit, l'expresident del PP s'ha mostrat preocupat perquè l'aparició de Ciudadanos i de Vox puguen restar-li suports al PP i ha recordat a tots dos que el 28 d'abril el que cal és "ajuntar vots".

En una clara al·lusió a Vox, Aznar ha retret al partit d'ultradreta que titllen el PP de ser la "dreta covarda". "A mi ningú no em diu a la cara això de la dreta covarda; no m'aguanten la mirada", ha dit José María Aznar davant d'un auditori encoratjat pel seu discurs.

next