Aznar titlla el PSOE de "no constitucionalista" perquè se sustenta en "els colpistes i els hereus d'ETA"

L'expresident del govern espanyol es mostra "orgullós" que amb el lideratge de Pablo Casado "torne el PP de sempre"
6 abril 2019 14:32h
José Maria Aznar amb Pablo Ruz, Isabel Bonig, José Císcar i César Sánchez, al final de la trobada amb militants i simpatitzants del PPCV. / EFE

ELX. L'expresident del govern espanyol José María Aznar ha demanat aquest dissabte que el 28 d'abril "els espanyols no voten amb les entranyes" perquè són unes eleccions "crucials", ja que hi ha un PSOE que ja no és "un partit constitucionalista" perquè "se sustenta en els secessionistes, els colpistes i els hereus d'ETA".

Així ho ha afirmat Aznar en un acte de precampanya amb diversos centenars de càrrecs i militants al centre cívic de Candalix, a Elx, acompanyat per la líder del PPCV i candidata a la Generalitat, Isabel Bonig; el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, i els responsables del PP provincial, José Císcar, i local, Pablo Ruz, entre d'altres.

Aznar ha avisat que "s'equivoquen els que pensen que poden votar amb les entranyes, per despit o per a venjar qualsevol malestar del passat" perquè el vot del 28 d'abril serà "crucial per al rumb d'Espanya en els pròxims anys".

També ha assegurat que, amb el lideratge de Pablo Casado, "torna el PP de sempre, el PP d'ahir i de hui, un PP orgullós, ferm, segur i desitjós de la victòria amb la confiança de tots els espanyols". L'expresident ha conclòs la seua al·locució a Elx amb un "gràcies i viva Espanya".

next