'Bambant per casa' torna aquest dilluns a À Punt amb un nou company de viatge per a Miquel Gil

El primer episodi d'aquesta temporada de la 'road movie' transcorre a l'Horta d'Alacant 
9 setembre 2019 06:00h
Un dels programes d'À Punt que torna després d'unes llargues vacances és 'Bambant per casa'. / FOTOGRAMA À PUNT

VALÈNCIA. Dies de novetats a la graella d'À Punt. La radiotelevisió pública va anunciar aquest divendres les estrenes per a la temporada de tardor-hivern, que començaran a emetre's a partir d'aquest dilluns. Hi haurà nous programes però també noves temporades d'espais ja consolidats en la cadena valenciana. 

Un dels formats que torna després d'unes llargues vacances és Bambant per casa. En la primera temporada d'aquesta road movie, estrenada el juny del 2018, Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' van recórrer plegats tretze comarques valencianes per a descobrir-les al públic d'À Punt.

Segons explicava a aquest diari Miquel Gil, Bambant per casa és un programa de televisió de divulgació del fet comarcal on es mostren les possibilitats que ofereix el territori per a fer turisme familiar i descobrir el patrimoni. 

Una nova parella

El músic de Catarroja tornarà a bambar per terres valencianes aquesta temporada. Ho farà, però, amb un nou company de viatge: el cantaor, compositor, arranjador i productor Carles Dénia.

Aquest dilluns, a partir de les 22.45h, els dos músics es traslladaran a l'Horta d'Alacant. Així, acompanyaran l'audiència d'À Punt en un viatge per Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan, Mutxamel, el Campello, Alacant i Agost. 

"D'entre el paisatge urbanitzat a l'Alacantí es pot escarbar i trobar arrels, tradició i molta història com en els casos de les Torres de Defensa de l'Horta d'Alacant o la Illeta dels Banyets al Campello", es pot llegir en la descripció d'aquest primer episodi de la nova temporada.

Tot seguit, a partir de les 23.40h, està prevista la reemissió del capítol de la primera temporada dedicat a la perifèria de la ciutat de València, amb visites a l'horta i a alguns barris i pedanies de la ciutat "que atresoren més caràcter de poble".

next