Barceló seguirà amb la reversió de l'Hospital de Dénia i s'esperarà al venciment de la resta de concessions 

La reversió de l'hospital va començar deu dies abans de les eleccions autonòmiques del 28A
17 juny 2019 11:05h
Ana Barceló ha pres possessió aquest dilluns com a consellera de Sanitat Universal i Salut Pública. / EFE ARXIU

VALÈNCIA. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat que aquesta legislatura continuarà amb el procés de reversió de l'Hospital de Dénia, que va començar només deu dies abans de les passades eleccions del 28A, i que, pel que fa a la resta de concessions, s'esperarà al seu venciment per a retornar-les a la sanitat pública.

Barceló, que ha fet aquestes declaracions abans de l'acte de presa de possessió dels consellers al Palau de la Generalitat, ha afirmat que aquest dilluns és un dia "molt especial" per la conformació del govern del Botànic II.

Ha dit que se sent "orgullosíssima i agraïda" al president, Ximo Puig, per dipositar la seua confiança en una àrea "tan sensible i tan delicada com és la sanitat pública".

La consellera, qui va exercir aquesta mateixa cartera durant l'últim any de la passada legislatura després de la marxa de Carmen Montón al Consell de Ministres del govern espanyol, ha assenyalat que espera poder culminar aquesta legislatura amb "la satisfacció" que els ciutadans consideren la sanitat pública valenciana com "la millor". 

next