La Batalla de les Flors de València i els Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig, declarats Festa d'Interés Turístic

També s'ha distingit el Corpus Christi de València i la Fira de Sant Antoni de Muro d'Alcoi
3 febrer 2019 13:45h
Colomer ha agraït el treball que duen a terme municipis i entitats que contribueixen a aquestes celebracions. Imatge d'arxiu. / FESTES DE VALÈNCIA

VALÈNCIA. La Generalitat ha aprovat concedir la declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic a la Batalla de les Flors de València, a les festes patronals i de Moros i Cristians de Sant Vicent del Raspeig (el Camp d'Alacant), al Corpus Christi de València i a la Fira de Sant Antoni de Muro d'Alcoi (el Comtat de Cocentaina).

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat les resolucions corresponents perquè aquestes celebracions compten, a partir d'aquest moment, amb el títol honorífic de Festa d'Interés Turístic Autonòmic, per la qual cosa passaran a formar part del Registre Especial de Festes, Itineraris, Publicacions i Obres Audiovisuals d'Interés Turístic valencià, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Colomer ha valorat aquestos últims reconeixements i ha agraït el treball que duen a terme els municipis i entitats que contribueixen a aquestes celebracions. "Les nostres festes i tradicions són els grans esdeveniments de la Comunitat Valenciana que hem de posar en valor perquè ens ajuden a posicionar-nos com un mercat atractiu, amb opcions molt diverses per a atraure visitants", ha dit.

En aquest sentit, ha apuntat que "Turisme Comunitat Valenciana treballa perquè les festes es convertisquen en una proposta de valor, que sume rellevància i atractiu a la destinació Comunitat Valenciana". A més, ha assegurat que "vindre a conéixer les diferents formes de celebració i preservació de les tradicions és, sens dubte, una experiència única que es pot oferir als diferents mercats nacionals i internacionals; una oportunitat per a experimentar la forma de vida i hospitalitat valencianes".

next