Benidorm, candidata a acollir la conferència anual de turoperadors organitzada pel sector britànic

Turisme vol aconseguir que la cita internacional se celebre a la ciutat de la Marina Baixa l'any 2021
4 novembre 2019 13:47h
La Generalitat ha aprofitat la World Travel Market de Londres per a negociar la candidatura de Benidorm a acollir el congrés d'ABTA. / GVA

Enviada especial a LONDRES. Benidorm vol acollir l'any 2021 la principal conferència internacional de turoperadors, que organitza cada any l'Associació d'Agències de Viatges Britàniques (ABTA, per les seues sigles en anglés). La convenció atrau una mitjana de 600 delegats de tot el món, membres d'ABTA, principalment turoperadors i agències de viatges britàniques, així com línies aèries, oficines de turisme i altres empreses i organismes implicats en el sector turístic internacional.

La convenció consta d'una sèrie de fòrums i presentacions en els quals es discuteixen els principals temes d'interés per al sector turístic. Aquest esdeveniment presenta també una oportunitat inigualable per a establir importants contactes professionals, segons han destacat des de Turisme Comunitat Valenciana.

Així, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de turisme, Francesc Colomer, han aprofitat la World Travel Market (WTM) de Londres com a escenari per a seguir negociant amb l0ABTA perquè finalment la conferència se celebre en Benidorm. Segons ha explicat Colomer a l'eixida de la reunió, les sensacions han sigut bones. La resolució, però, no arribarà fins al primer semestre del 2020.

El secretari autonòmic de turisme ha destacat la importància d'aquest congrés perquè els turistes britànics actualitzen la seua percepció sobre Benidorm i la Costa Blanca. "El turisme no és una foto fixa", assenyala Colomer, que destaca la tasca de reinvenció, diversificació i de millora de la qualitat del turisme que s'està duent a terme.

"Que l'ABTA celebre aquesta convenció [a Benidorm], que és la gent que pren les grans decisions per a orientar el flux turístic, ens sembla que és una gestió que cal fer", ha destacat Colomer, que assegura que si s'aconsegueix, serà "una fita important per a refrescar el sector".

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next