Benidorm rep el contenidor de vidre més gran de l'estat espanyol pel seu "compromís amb la sostenibilitat"

Ecovidrio pretén, amb la instal·lació d'aquest iglú, realitzar un reconeixement a la ciutat amb millor ràtio de recollida selectiva d'envasos de vidre 
19 agost 2019 17:01h
L'acció s'emmarca en la campanya 'Recicla Vidre i Pedala'. / ECOVIDRIO

VALÈNCIA. La localitat de Benidorm (la Marina Baixa) compta, des d'aquest dilluns, amb el contenidor d'envasos de vidre més gran del món. El recipient gegant té una capacitat de 40 tones, l'equivalent a 50 vegades la grandària dels iglús habituals del carrer i romandrà instal·lat a la plaça de S. M. Els Reis d'Espanya durant la celebració de la segona etapa de la Volta Ciclista Espanya 2019, que se celebra del 16 al 26 d'agost i que passarà el 25 d'aquest mes per Benidorm.

Ecovidrio, col·laborador sostenible de la prova ciclista, pretén amb la instal·lació d'aquest iglú realitzar un reconeixement a la ciutat amb millor ràtio de recollida selectiva d'envasos de vidre –segons les últimes dades relatives al 2018, els ciutadans de Benidorm van reciclar un total de 3.811.560 quilograms de vidre, la qual cosa es tradueix en 56,4 kg de mitjana per habitant– i el seu compromís amb la sostenibilitat, de les localitats per les quals transita La Volta 2019, apunten en un comunicat.

En els envasos de vidre reciclats pels veïns, en les pròximes setmanes, Ecovidrio dissenyarà el trofeu de vidre reciclat del guanyador de la segona etapa Benidorm-Calp.

Des de l'empresa sense ànim de lucre han explicat que "Ecovidrio i l'Ajuntament de Benidorm col·laboren un any més per a conscienciar a la població local de la necessitat del reciclatge d'envasos d'aquest material amb l'arribada de la 74a edició de la Volta".

La instal·lació d'aquest contenidor gegant a Benidorm s'emmarca en la campanya 'Recicla Vidre i Pedala' amb la qual Ecovidrio desplegarà més de 40 contenidors il·lustrats amb la imatge de la campanya en 20 municipis pels quals transitaran les 19 etapes que se celebren a Espanya.

next