Els bessons Weasley de Harry Potter aprenen a cuinar paella valenciana

Els actors estan a València amb motiu de la inauguració de l'exposició 'Harry Potter: The Exhibition'
13 abril 2019 19:43h
Els bessons Weasley van arribar a la ciutat dijous passat per a la inauguració de la mostra. / EFE

VALÈNCIA. Els actors James i Oliver Phelps, els bessons de la famosa saga cinematogràfica Harry Potter, han aprés a cuinar una paella valenciana en una escola culinària durant la seua estada a la ciutat de València per la inauguració de l'exposició Harry Potter: The Exhibition.

Els bessons Weasley van arribar a la ciutat dijous passat per a la inauguració de la mostra, junt amb l'actriu Natalia Tena, i ahir van assistir, de la mà de Turisme València, a l'escola gastronòmica València Club Cuina, on van aprendre a preparar paella valenciana, coca en llanda i orxata de xufa.

També van realitzar una visita al mercat d'Algirós, on venedors i clients van ser sorpresos pels actors britànics, que es van interessar pels productes autòctons i van degustar nombrosos d'ells. Cada actor es va encarregar de preparar la seua paella, amb la idea de submergir-se d'una manera personalitzada en la recepta més internacional i, posteriorment, la van degustar al costat dels seus representants, esposes i amics.

El gerent de València Club Cuina, Pablo Lozano, i la directora del centre, María Sanchez-Robles, han assenyalat en un comunicat que els dos actors han resultat "molt bons alumnes" i han resolt totes les receptes amb gran èxit, ja que tot "estava deliciós".

next