Les persones titulades en Biologia ja poden optar a les places de professorat de Matemàtiques

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana reivindicava que es reconeguera "la capacitat i aptitud com a docents" d'aquests titulats
29 octubre 2019 18:33h
Els biòlegs ja poden optar a les places de difícil cobertura per a professors de Matemàtiques que es publiquen periòdicament en el DOGV. / Imatge d'arxiu. 

VALÈNCIA. El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha aconseguit que es reconeguen els mèrits dels biòlegs en el cos de professors de Matemàtiques, una reivindicació que va posar en marxa perquè es reconeguera la seua capacitat i aptitud com a docents.

"D'aquesta forma, els biòlegs i biòlogues ja poden optar a les places de difícil cobertura per a professorat de matemàtiques que es publiquen periòdicament en el DOGV", recull el Col·legi en una nota de premsa. En aquest sentit, expliquen que les places de difícil cobertura són "aquelles que per borsa de professorat comú no queden cobertes". 

El COBCV recorda també la seua tasca de defensa dels drets de tots els biòlegs i d'assessorament en matèries de formació, ocupació i lleis en cas de necessitar-ho.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next