Els bombers rescaten diversos vehicles atrapats a Benicarló per les pluges

Una forta tempesta afecta aquest dimarts al matí el litoral nord del territori 
20 agost 2019 10:18h

 CASTELLÓ DE LA PLANA. La intensa tempesta que ha afectat aquest dimarts al matí el litoral nord del territori ha deixat algunes carreteres secundàries tallades i ha provocat el rescat de sis vehicles a Benicarló, a més d'un xicotet accident a Peníscola i problemes per erosió a la platja del Clot de Vinaròs.

El Consorci Provincial de Bombers ha intervingut en el rescat de les persones que es trobaven atrapades en sis vehicles en una zona inundable de Benicarló en el límit amb el terme municipal de Peníscola a causa de l'acumulació d'aigua, encara que cap d'ells ha patit danys. 

La pluja ha cessat de moment, però ha caigut amb insistència des de primera hora del matí provocant el tancament de diversos vials i camins rurals.

L'Ajuntament de Peníscola ha activat el dispositiu d'emergències encara que de moment no hi ha incidències greus i estan a l'espera de l'evolució de la situació meteorològica, que podria deixar més precipitacions al llarg de la vesprada.

La Generalitat ha decretat risc de nivell groc per pluges i tempestes a diverses zones del territori per a aquest dimarts i dimecres.

next