Els bombers revisaran aquest dimarts el Palau de la Música després dels despreniments

La reparació dels desperfectes detectats dissabte passat es durà a terme quan es resolguen els tràmits tècnics i administratius que ja estaven en marxa
1 juliol 2019 16:44h
El Palau de la Música està a l'espera dels informes tècnics que puguen confirmar les causes del despreniment del sostre de la Sala Rodrigo. / PALAU DE LA MÚSICA

VALÈNCIA. Els bombers municipals tenen previst realitzar aquest dimarts una inspecció tècnica per a indagar detalladament i poder determinar les causes directes del despreniment de part del sostre de la sala Rodrigo del Palau de la Música.

La direcció de l'auditori valencià ha manifestat que emetrà un comunicat informatiu quan es coneguen les causes que van ocasionar el despreniment, ha informat l'Ajuntament de València en un comunicat.

En aquests moments, el Palau de la Música està a l'espera dels informes tècnics que puguen confirmar les causes del despreniment del sostre de la sala Rodrigo ocorregut dissabte passat.

Segons han recordat les mateixes fonts, a la fi de l'any passat el Palau de la Música va posar en marxa el procés de licitació del projecte destinat a intervindre en el sostre de l'auditori.

La finalitat d'aquesta iniciativa és que un equip d'enginyeria i arquitectura especialitzat realitze un estudi en profunditat de tot el sostre del recinte per a resoldre i previndre qualsevol incidència, i aquesta licitació està a punt de resoldre's.

Quant a la reparació dels desperfectes detectats dissabte passat, es durà a terme quan es resolguen els tràmits tècnics i administratius que ja estaven en marxa, asseguren des del Palau.

Segons es va informar el mateix dissabte, aquest despreniment no guarda relació amb les goteres que va patir el novembre passat la sala Iturbi, la de major capacitat del Palau de la Música.

El despreniment d'aquest dissabte obliga a traslladar a la sala Iturbi la programació dels concerts del XXIII Festival de Jazz València al juliol: NES, Melissa Aldana, Perico Sambeat’s Electric Bath Ensemble, Jazztjans amb xiquets, Albert Palau’s Flight Mode Quintet / Vicente Espí Cuarteto Espiral i Coral Santa María del Mar.

next