Bonig considera que els seminaris del Consell són "unes vacances pagades" on "no es parla dels problemes dels valencians"

La presidenta del PPCV expressa que cada trobada del govern autonòmic "costa aproximadament 10.000 euros"
3 febrer 2019 18:32h
Bonig s'ha manifestat durant la presentació del candidat popular a l'Alcaldia d'Oliva. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest diumenge que els seminaris del Consell són "unes vacances pagades per tots on no es parla dels problemes dels valencians" i els ha instat a "destinar els diners d'aquestos retirs a dependència, a les llistes d'espera, a més beques menjador, a centres ocupacionals i als que més ho necessiten".

Segons recull un comunicat del partit, Bonig s'ha referit d'aquesta manera durant la presentació de Salvador Llopis com a candidat del PP a l'Alcaldia de l'Ajuntament d'Oliva, on ha subratllat que "porten ja set retirs en els últims anys que ens costen aproximadament 10.000 euros a tots els valencians". "Uns 70.000 euros que podrien destinar-se a dependència o a beques menjador, als centres als quals se'ls deu diners, per exemple", ha indicat.

La presidenta del PPCV ha indicat que Puig i Oltra se'n "van de vacances a costa dels valencians per a, al final, silenciar els dos problemes més importants de la Comunitat Valenciana: la situació de l'educació i els barracons i les llistes d'espera". "Dos problemes que ni Puig ni Oltra solucionen. Ahir no van parlar de llistes d'espera, ni dels 66.844 valencians que estan esperant, ni dels 14.000 xiquets que estudien en barracons ni de l'educació en llibertat. D'aquestos dos problemes no escoltem res", ha lamentat. 

"El Botànic no parla dels valencians, parla de com es mantenen, de com criticar al PP, de com endollar més gent i de com pujar els impostos", ha destacat Bonig. Per a la presidenta del PPCV, això demostra que "estan en temps de descompte i el que han de fer és recollir perquè el Partit Popular guanyarà, governarà i solucionarà els vertaders problemes dels valencians".

Pativel i Tren de la Costa

En referència al Pla d'Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral (Pativel), Bonig ha assenyalat que Oliva és un dels municipis amb major nombre d'afectats per una llei que és "una vergonya" perquè l'única cosa que planteja és "expropiar propietats sense cap criteri, sense tindre en compte la societat", per la qual cosa ha anunciat que, "quan el PP governe, derogarà el Pativel". "El PP d'Oliva i el de la Comunitat és l'únic que ha estat al costat dels veïns, defensant els seus interessos des del minut un", ha agregat.

Bonig ha assenyalat que, "quan el PP governe, acabarà amb els projectes que va començar, com ara el desdoblament de la N-332 i l'enllaç de l'AP-7 amb el sud d'Oliva, i que seguirà amb el Tren de la Costa, una reivindicació que Compromís va traure quan governava Rajoy i que enterra ara que governa el PSOE".

next