Bonig confia que la gent "sabrà distingir" en les urnes qui està per a "mantindre la pau" i qui "per a confrontar"

La presidenta del PPCV assegura que aquest diumenge es decideixen dues eleccions "fonamentals" 
26 maig 2019 13:15h
Isabel Bonig vota al seu col·legi electoral de la Vall d'Uixó. / EUROPA PRESS

CASTELLÓ. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat aquest diumenge que creu que la gent "amb responsabilitat" sabrà distingir "molt bé qui fa una bona gestió i qui no, qui està per a mantindre la pau i la convivència i qui està per a confrontar".

Bonig, que ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de votar a la Vall d'Uixó, ha assegurat que aquest diumenge es decideixen dues eleccions "fonamentals": les del Parlament Europeu, "on es jugarà la política econòmica, mediambiental, de canvi climàtic, d'imposts, social i educativa dels futurs anys", i les municipals, on s'han d'escollir "els alcaldes i alcaldesses dels municipis".

"Espere que tota la gent participe perquè és fonamental que des dels ajuntaments s'aconseguisquen administracions pròximes que puguen estar al costat dels ciutadans i de la gent en totes les necessitats que venen en aquests quatre anys", ha afegit. A més, ha agraït el treball que aquest diumenge faran les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, la Creu Roja, tots els funcionaris –tant de l'administració autonòmica, com de l'estatal i la local– "i tota la gent que fa possible que la gent vote en unes eleccions que són fonamentals". També ha volgut donar les gràcies als interventors i apoderats, "especialment del PP però de tots els partits, que també són una peça fonamental perquè hui la gent exercisca el seu dret a votar de manera lliure i democràtica".

Finalment, preguntada per com se sentia al seu poble, Bonig ha recordat que està empadronada a la Vall d'Uixó i que té ací la seua casa, "encara que circumstancialment estiga vivint a València". "Estic encantada i em sent molt volguda per tot el món d'un poble en el qual he tingut l'enorme orgull de ser la primera dona alcaldessa i amb dues majories absolutes", ha afegit.

"Jo vaig posar la primera pedra de moltes coses, com els que després m'han seguit i uns altres que em van precedir", ha conclòs.

next