Bonig critica que Sánchez "no té projecte per a Espanya" i "només vol mantindre la butaca"

La líder del PPCV critica que el president del govern espanyol estiga més a prop d'Iceta que de Lambán o Page
28 desembre 2019 17:00h
Isabel Bonig ha manifestat que, enfront del PSOE i els separatistes, "està i sempre estarà el Partit Popular". / EFE

VALENCIA (EFE). La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest dissabte que el president del govern en funcions, Pedro Sánchez, "no té projecte per a Espanya, només vol mantindre la butaca".

Bonig, que s'ha pronunciat així en la localitat valenciana d'Utiel en un esmorzar amb militants i simpatitzants del PP, ha afirmat que Sánchez "està disposat a entregar Espanya sense que el PSOE diga absolutament res, a canvi de mantindre el govern".

Segons el parer de la dirigent popular, "no són temps fàcils per a Espanya, i Sánchez només vol mantindre els seus privilegis", i ha ressaltat que "no es pot pactar amb els qui volen trencar Espanya" i que "sempre que ha governat el PSOE ha sigut temps d'atur".

Isabel Bonig ha manifestat que, enfront de PSOE i els separatistes, "està i sempre estarà el Partit Popular", ja que "qui sap governar és el PP i tenim una responsabilitat", ha postil·lat.

La presidenta del PPCV s'ha referit així mateix a la "imposició lingüística" del Consell de Ximo Puig, al qual ha acusat d'estar "callat" davant aquesta situació i de situar-se "més prop d'Iceta que de Page o Lambán".

"No es pot usar la llengua per a excloure a la gent", ha asseverat Bonig, qui ha posat l'accent que la ciutadania valenciana "s'han expressat sempre en castellà o valencià, sense problemes i perquè és de sentit comú. És l'esquerra, el Consell del Botànic, qui vol crear aqueix problema i cal explicar-lo".

next