Bonig demana "eixir amb fam a guanyar" per a fer María José Català alcaldessa de València

La candidata a l'Alcaldia ofereix "l'experiència en la gestió" dels populars per a fer una "segona transformació" de la ciutat
10 maig 2019 00:05h
González Pons diu que només els populars presenten un "candidat valencià" a Brussel·les. / PPCV

VALÈNCIA. María José Català va prometre que la seua seria una campanya de "símbols" i "gestos". I, per això, la candidata popular a l'Alcaldia de València ha anat a un casal faller a veure el partit de futbol que enfrontava el València CF contra l'Arsenal. Posteriorment, el seguici s'ha traslladat a l'avinguda Antic Regne de València on l'aspirant ha fet valdre "l'experiència en la gestió" del grup popular a l'Ajuntament de València per a dur a terme una "segona transformació" de la ciutat.

Català ha estat acompanyada pel candidat al Parlament Europeu Esteban González Pons i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig. "Faré una política de trellat", ha reblat la candidata a l'Alcaldia tot recordant el lema del grup popular triat per a la campanya –sentido común. Així, el PP de València "té experiència en la gestió", ha recordat, i amb eixe bagatge, María José Català ha promés que la seua candidatura aportarà "idees" i es mostrarà fidel "a les arrels" des de "l'estima" que els conservadors professen a les "tradicions" per a dur endavant "una segona transformació de València".

"València té una història que coneixem i no es pot reescriure", ha dit Català. La ciutat "és el més important, passaran els polítics i València continuarà sempre", ha dit la candidata.

Al seu torn, González Pons ha afirmat que els populars són els únics que presenten un "candidat valencià" al Parlament Europeu. Per altra banda, Isabel Bonig ha demanat "eixir amb fam a guanyar" les eleccions del 26 de maig. "Per damunt del dogmatisme estan les persones. Després d'aquests 4 anys, la diferència és el sectarisme del Botànic front a la llibertat del PPCV".

next