Bonig creu que l'esquerra "vol llista única al Senat per a impedir que el PP bloquege concessions als separatistes"

La líder del PPCV creu que "no s'entendria" un avançament de les eleccions autonòmiques
17 febrer 2019 16:49h
Bonig assegura que les esquerres "ja no saben què fer per a frenar el PP" . / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assenyalat aquest diumenge que "totes les esquerres volen una llista única al Senat per a impedir que el PP bloquege les concessions de Sánchez al nacionalisme separatista". Així, Bonig ha afirmat que "ja no saben què fer per a frenar el PP". 

Bonig ha realitzat aquestes declaracions després d'assistir a la benedicció d'animals per la celebració del dia de Sant Antoni en Poble Nou, on ha remarcat que percep "molts nervis en l'esquerra" davant les eleccions.

Respecte a un possible avançament de les eleccions autonòmiques, la líder del PPCV ha indicat que "a hores d'ara no s'entendria". "L'esquerra sempre ha dit que volíem una agenda valenciana. Si s'ajunta amb les generals, no es parlaria dels problemes dels valencians", ha manifestat. 

"En qualsevol cas, en el Botànic hi ha molts nervis perquè veuen el canvi, el desplaçament del vot cap al centre dreta com a Andalusia i com marquen les enquestes i ja no saben què fer", assegura. 

Sobre l'opció que els partits d'esquerres s'ajunten per a anar al Senat amb llista única, la presidenta del PPCV ha manifestat que "no és una cosa nova" i ha subratllat que "ja ho va plantejar en el seu moment Puig amb les generals últimes de 2015 i 2016 i Sánchez no li va deixar".

"No poden enganyar ningú. Aquest bloc el que vol és arraconar el PP, que no tinga majoria al Senat i impedir que el PP puga bloquejar les concessions de Sánchez al nacionalisme separatista català amb el suport de Bildu, els amics d'ETA", ha sentenciat. 

"Totes les esquerres es volen unir per a tirar el PP que és l'únic que pot fer contrapés a aquestes concessions i que ací també s'estan produint amb tot el procés de catalanització que duu a terme el Titànic, l'adoctrinament i la immersió lingüística, tal com es va fer a Catalunya fa vint anys", ha conclòs.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next