Bonig insta Sánchez a mantindre oberta la comissió bilateral per a "garantir la llibertat educativa"

La presidenta del PPCV exigeix al president del govern espanyol que reforme de "manera immediata" el finançament autonòmic
18 maig 2019 14:13h
Bonig assegura que Sánchez i Puig apujaran els imposts. / PPCV

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha demanat aquest dissabte al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de visita a Alacant, que canvie de forma "immediata" el model de finançament, que mantinga la comissió bilateral per a garantir la llibertat educativa al País Valencià i que diga d'on retallarà els 1.500 milions que li ha demanat Hisenda que rebaixe.

"Jo tinc clar d'on pot retallar, en conselleries que les poden deixar en set, com va fer el PP, en alts càrrecs, en xiringuitos, perquè si retallen en sanitat, educació i política social davant tindran el PP", ha assenyalat Bonig.

La presidenta del PPCV ha fet aquestes declaracions durant l'acte celebrat a la Pobla de Vallbona junt amb la candidata a l'Alcaldia Mari Carmen Contelles on ha enunciat que la comarca del Camp de Túria, "és un exemple de les males polítiques del Botànic: allí on governen hi ha decepció, nul·la gestió i confrontació".

D'altra banda, ha advertit que s'ha "d'estar preparats per a la pujada d'imposts de Sánchez i Puig" que segons el seu parer "no és per a millorar l'educació o la sanitat".

"El pròxim 26M cal anar a votar, perquè no parlem del que passa en la Comunitat sinó del que passa en els nostres municipis i en el govern d'Espanya i en el Consell, promeses moltes, però quan han deixat la pancarta i han hagut de governar, han començat a apujar imposts injustos com el de successions, donacions o patrimoni".

next