Bonig no té "res a dir" sobre el processament a Camps per la F1: "No hi ha res nou, és una decisió judicial més"

La presidenta del PPCV defensa la presumpció d'innocència i remarca que la decisió està en mans dels tribunals
3 maig 2019 18:49h
Isabel Bonig ha resolt que el cas està als tribunals "i que els tribunals decidiran". Imatge darxiu. / FRANCISCO MARTÍNEZ, EUROPA PRESS

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha afirmat aquest divendres que el processament a l'expresident Francisco Camps en la causa per la construcció del circuit urbà de la Fórmula 1 a València "no és res nou" i suposa "una decisió judicial més". "No tenim res a dir", ha subratllat.

Així ho ha afirmat a preguntes dels periodistes en una roda de premsa amb motiu de la visita a València del comissari europeu d'Agricultura, Phil Hogan. "Com que no és res nou, sempre hem mantingut el mateix criteri des del principi fins ara, tant si afecta membres del PP o gent important que ocupava càrrecs dins del PP o en governs del PP com els nostres adversaris polítics", ha asseverat Bonig. A més, ha insistit que "és una decisió judicial més de les que s'han produït". La popular ha resolt que el cas està als tribunals "i que els tribunals decidiran". Amb tot, la presidenta del PPCV ha defensat la "presumpció d'innocència".

next