Bonig retreu a Puig utilitzar "un fals feminisme" amb la finalitat "d'arraconar el PP"

La presidenta dels populars valencians augura una victòria del PPCV als ajuntaments de València, Castelló de la Plana i Alacant
11 maig 2019 17:15h
Isabel Bonig assegura que el PPCV serà "la barrera enfront del sectarisme i la confrontació" quan governen als consistoris. / PPCV 

VALÈNCIA. La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat en un acte electoral aquest dissabte, 11 de maig, que el seu partit "serà la barrera enfront del sectarisme i la confrontació als ajuntaments". Al mateix temps ha criticat Puig perquè utilitza "un fals feminisme" només amb la finalitat "d'arraconar el PP".

Bonig ha participat en un acte en l'Ateneu Mercantil de València juntament amb la candidata dels populars a l'Alcaldia de València, Maria José Catalá; el candidat a les eleccions europees Esteban González Pons, i el president del PP, Pablo Casado.

La líder del PPCV ha recordat que la primera gran remuntada del PP "va començar amb la conquesta dels ajuntaments. Després es va conquistar la Generalitat i després el govern d'Espanya i això tornarà a passar. Ens costarà un poc més, però arribarem més forts i aprenent dels errors comesos. Serà de nou una dona a València qui ho comence", ha afirmat en referència a la candidata del partit a l'Alcaldia.

Bonig ha reivindicat el sentit de pertinença del PPCV a la terra. "Som com un arbre amb arrels fortes", ha dit sobre el vincle, i "no som sectaris ni dogmàtics", sinó que els populars es defineixen per ser "un partit obert, reformista, combatiu, present i mai absent". Així, la presidenta dels populars valencians ha col·locat María José Català com la solució al "sectarisme" que, al seu parer, s'ha donat a la ciutat i al País Valencià durant els darrers quatre anys. "Portem quatre anys d'adoctrinament, de falta de llibertats, mirant què és el que gent pensava i votava", ha emfatitzat alhora que ha retret el govern que no els haja escoltat, fins i tot "atropellant el dret del PP a manifestar el que som i el que pensem".

La presidenta dels populars ha augurat que guanyarà les alcaldies de València, Castelló de la Plana i Alacant, un fet que serà "la barrera enfront de tant sectarisme i confrontació".

next