Bonig crida a "unificar el vot de centredreta" en el PP perquè si "es queda el PSOE" portarà "atur i pobresa"

La presidenta del PPCV critica que els pressuposts "no són els comptes que necessiten els valencians" i que han desencadenat una "guerra campal" en la Generalitat
2 novembre 2019 12:05h
Bonig ha assegurat que el PP porta "un missatge d'esperança als ciutadans". / PP

VALÈNCIA (EP). La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha cridat a "unificar el vot de centredreta" en les eleccions del pròxim 10 novembre i ha afirmat que, si no és així, "es queden Sánchez i el PSOE, que sempre porten atur i pobresa". 

Segons explica Europa Press, Bonig s'ha pronunciat en aquests termes a l'Eliana, on ha assistit a un esmorzar amb simpatitzants i militants de Camp de Túria junt amb els caps de llista al Congrés i al Senat per València, Belén Hoyo i Fernando de Rosa. 

"Quan governa l'esquerra hi ha pobresa, atur i misèria, tenen una tendència a destruir l'ocupació. Si hi ha un partit que ha tret dues vegades els espanyols de la crisi ha sigut el PP", ha manifestat Bonig. "Els ciutadans han d'anar a votar pensant quin és el millor partit per a gestionar aquesta crisi que ja no nega ningú. L'únic partit ara com ara que garanteix la responsabilitat i prendre les millors mesures en benefici dels espanyols és el PP i l'únic líder és Pablo Casado", ha agregat. 

Bonig ha assegurat que el PP porta "un missatge d'esperança als ciutadans que comencen a veure que l'economia va pitjor" i que necessiten "un govern que s'ocupe d'afrontar les reformes necessàries". 

"Hui el govern del Botànic, igual que Sánchez, està dispers en els seus interessos. Hi ha una guerra campal en els pressupostos de la Generalitat i no són els comptes que necessiten els valencians. Cau la venda d'immobles, som la comunitat autònoma amb més treballadors afectats per un ERO i hem rebut la notícia de la marxa de fabricació de motors de Ford com una maçada. No es pot mantindre aquesta inestabilitat", ha assenyalat. 

Sota aquest prisma, Bonig ha criticat que els comptes de la Generalitat "pugen el seu capítol de personal". "En el PPCV proposem una revolució fiscal, llevant els imposts de successions i donacions i Patrimoni i baixant l'IRPF i l'impost de Societats. El fonamental és que els diners estiga la butxaca dels ciutadans, perquè això reactiva l'economia", ha assenyalat.

Així, ha indicat que Puig es va comprometre a baixar l'impost de Successions i donacions, "però hui en el pressupost de la Generalitat aquesta bonificació no està". 

"Hi ha un augment de 232 milions en imposts i taxes i des que governa Puig els valencians han pagat 3.300 milions. En Les Corts li tendisc la mà a Puig per a poder presentar una esmena sobre l'impost de successions, que els seus socis no volen", ha manifestat.

next