El bus de la llengua fa parada a l'Olleria aquest dissabte

L'activitat forma part de la campanya 'Sempre teua. La teua llengua' de la Generalitat
8 febrer 2019 14:25h
L'autobús compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar tallers i activitats lúdiques i educatives. Imatge d'arxiu. / I. LAFITA

VALÈNCIA. El bus de la llengua farà parada al parc Beat Pare Ferreres de l'Olleria (la Vall d'Albaida) aquest dissabte de 12.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. Es tracta d'una activitat que forma part de la campanya 'Sempre teua. La teua llengua' de la Generalitat, que té l'objectiu de promocionar socialment el valencià.

L'autobús compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar tallers i activitats lúdiques i educatives per a divertir els participants. Està adreçat a tota la societat, especialment als joves i a les famílies que vulguen gaudir d'una jornada d'oci en valencià.

Aprofitant l'ocasió, i per a complementar les activitats del bus de la llengua, l'Ajuntament ha organitzat un conjunt de jocs participatius per a totes les edats amb temàtica d'aprenentatge en diverses funcions, com ara psicomotricitat, memòria i habilitat. 

A més, aquest divendres té lloc la presentació de la Trobada d'Escoles en Valencià. "Després de tot el treball que està realitzant tota la comunitat educativa, volem que l'endemà puguen gaudir d'una jornada de festa i de diversió", ha destacat la regidora d'Educació, Ruth Martínez.

next