Trobat mort el jove desaparegut a la Cala del Francés de Tabarca

La víctima havia saltat a l'aigua en la cala des d'una altura equivalent a un primer pis 
9 juliol 2019 19:00h
L'operatiu s'ha activat quan s'ha comunicat al 112 la desaparició d'aquesta persona. Imatge d'arxiu.

ALACANT. Els efectius de salvament han trobat el cos sense vida d'un jove que havia desaparegut aquest dimarts en la cala del Francés, a l'illa de Tabarca (l'Alacantí). La Guàrdia Civil i Salvament Marítim han informat de la troballa del cos sense vida del jove, que, segons fonts municipals, tenia 18 anys i era veí de la localitat de Santa Pola (el Baix Vinalopó). 

Pel que sembla, el jove hauria saltat a l'aigua en la citada cala des d'una altura equivalent a un primer pis, segons el que els nombrosos testimonis que es trobaven al lloc dels fets han explicat a l'institut armat.  

Un dispositiu de salvament amb la participació d'efectius de diferents organismes s'ha activat al voltant de les 16 hores, moment en el qual havia sigut comunicada la desaparició d'aquesta persona al servei d'Emergències 112. 

En aquest operatiu han intervingut embarcacions de la Policia Local d'Alacant i del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis (SPEIS) del Consistori, la unitat de busseig, Salvament Marítim, l'helicòpter Helimer 215 d'aquest organisme estatal i la Guàrdia Civil. També s'ha mobilitzat el Grup Especial d'Activitats Subaqüàtiques (GEAS) de l'institut armat.

next