Cabify seguirà operant a València i a Alacant amb noves condicions per als usuaris

La plataforma oferirà el servei a través de l'empresa filial Miurchi Car SL
30 maig 2019 14:27h
Després de la contractació i acceptació dels termes i condicions del servei, s'estableix un temps d'espera de 15 minuts a partir del qual l'usuari podrà sol·licitar el trajecte. / CABIFY

VALÈNCIA. Cabify ha anunciat aquest dijous que continua operant a València i a Alacant. En un comunicat, explica que ha adaptat el seu model de negoci a "les restriccions imposades per la normativa aprovada per la Generalitat" sobre plataformes de contacte entre usuaris i vehicles amb conductor (VTC) i que oferirà el seu servei a València i a Alacant a través de l'empresa Miurchi Car SL, que forma part del seu grup empresarial.

La filial Miurchi Car SL oferirà el servei de transport –i no el d'agència de viatges, que és el tenia fins ara a totes les ciutats, excepte a Barcelona– i "operarà tal com ho fan les empreses de transport contractades per hotels i altres serveis similars del sector VTC tradicional".

Així, des d'aquest dissabte 1 de juny, els usuaris que desitgen viatjar amb l'aplicació tant a València com a Alacant hauran de contractar expressament el servei de transport oferit per Miurchi Car SL acceptant per a això uns nous termes i condicions en l'aplicació. Després de la contractació i acceptació dels termes d'eixe servei, s'estableix un temps d'espera de 15 minuts a partir del qual l'usuari podrà sol·licitar el trajecte.

Cabify defensa que el seu model habitual com a agència de viatges permet "una prestació de servei millor per als usuaris, ja que no imposa cap restricció al temps de precontractació previ i s'adapta molt millor tant a la demanda com a les necessitats dels usuaris". Pel que fa a la prestació del servei a través de Miurchi Car SL, l'objecte social del qual és el transport de passatgers, lamenten que aquesta modalitat jurídica "no és la més idònia, ja que resulta onerosa i implica uns majors costs en la seua operació". 

Aquest comunicat de Cabify arriba després que Uber haja anunciat aquest dijous que deixarà de treballar a València l'1 de juny per l'"obligatorietat d'esperar 15 minuts addicionals en cada servei".

next