La cadena Aldi detecta contaminació pel bacteri listèria en un lot de coquetes

La companyia ha retirat els Mini Blinis i demana als consumidors que n'hagen adquirit que retornen el producte a les botigues
10 novembre 2019 10:07h
Aldi s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries "per a facilitar tota la informació necessària i col·laborar estretament amb elles". / PSICOPATRIA

BARCELONA (ACN). La cadena de supermercats Aldi ha alertat de la contaminació pel bacteri listèria d'un lot de coquetes de la marca Mini Blinis, fetes a base de farina de blat, llet i ou. 

Aldi especifica que el lot contaminat és el 101111 DCL, amb data de caducitat per al 22 de novembre del 2019. La cadena de supermercats ha posat una línia d'atenció telefònica amb el número 900 902 466 per a atendre els consumidors per a qualsevol dubte. 

La companyia ha retirat el producte afectat i demana als consumidors que l'hagen adquirit que el retornen a les botigues. Així, la cadena ha retirat preventivament totes les unitats de Mini Blinis –que es venen amb el logotip 'Special de Aldi'–, tot i que reitera que el problema només s'ha detectat "exclusivament" en un sol lot del producte. 

Aldi assegura també que s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries "per a facilitar tota la informació necessària i col·laborar estretament amb elles".

next