La caiguda d'un arbre de grans dimensions a València danya un vehicle i un semàfor

Els tècnics municipals han trossejat les branques caigudes per a retirar-les i està previst que aquest divendres arranquen l'arrel i la resta del tronc
5 setembre 2019 19:20h
Segons fonts del Consistori, es tracta d'un exemplar gran de "50 o 60 anys", l'estructura del qual s'ha pogut veure afeblida per les periòdiques tasques de poda i neteja. / EFE, EDUARDO GONZÁLEZ

VALÈNCIA. Un arbre de grans dimensions que ha caigut a l'altura del número 38 del carrer Comte d'Altea, a València, ha causat desperfectes en un semàfor i un vehicle, tot i que no ha provocat danys personals, segons han informat a EFE fonts municipals i de la Policia Local i Bombers de València.

Les mateixes fonts han indicat que l'avís ha arribat cap a les 13.05 hores. Un quart d'hora després s'han traslladat al lloc els tècnics municipals, que es trobaven fent tasques de poda en una altra part de la ciutat.

Segons fonts del Consistori, es tracta d'un exemplar gran de "50 o 60 anys", l'estructura del qual s'ha pogut veure afeblida per les periòdiques tasques de poda i neteja.

Els tècnics municipals han trossejat les branques caigudes per a retirar-les i està previst que aquest divendres arranquen l'arrel i la resta del tronc.

Les intervencions en els arbres de la ciutat, han apuntat les mateixes fonts, es fan de forma periòdica encara que ara són "més moderades i no tan agressives" per a evitar possibles afebliments, com el que suposadament ha provocat la caiguda d'aquest arbre.

next