La caiguda d'un segon arbre en la via provoca noves supressions i retards en la línia C2 València-Xàtiva

El primer arbre ha caigut vora les 7.00 hores d'aquest dilluns i ha afectat la circulació dels trens en ambdós sentits
4 novembre 2019 18:36h
La caiguda d'un arbre en la via sobre les 7.00 hores d'aquest dilluns a l'altura de la localitat valenciana d'Algemesí ha afectat la circulació de la línia de Rodalia C2 València-Xàtiva. / WIKIMEDIA COMMONS

VALÈNCIA (EUROPA PRESS). La caiguda d'un segon arbre sobre la via vora les 15.00 hores d'aquest dilluns està provocant la supressió de quatre freqüències i nous retards en la línia C2 València-Xàtiva, uns retards que també afecten alguns trens de Mitjana i Llarga Distància, segons han informat a Europa Press fonts de Renfe.

Aquest segon arbre ha caigut en un punt pròxim al primer, entre els termes municipals de Benifaió i Algemesí (la Ribera Alta). Com a conseqüència de la caiguda, que ha afectat la catenària, la circulació es produeix sobre una sola via, cosa que està provocant algunes supressions de freqüències i retards.

Segons les mateixes fonts, s'han suprimit quatre freqüències de la C2 entre València-Xàtiva –dues en cada sentit– i la resta de Rodalia de la línia pateix retards de 15 minuts de mitjana. Igualment, hi ha afectats amb retards tres Llarga Distància i dos Mitjana Distància; un d'ells, de Cartagena-València, acumula fins a 56 minuts.

El primer arbre ha caigut vora les 7.00 hores d'aquest dilluns i ha afectat la circulació de la línia C2 en ambdós sentits, segons han informat fonts de Renfe.

Així, ha provocat un retard mitjà de 13 minuts en cinc trens, de 12 minuts al tren de llarga distància i de 6 minuts al de mitja distància. Així mateix, s'han hagut de cancel·lar dues freqüències d'aquesta línia.

next