Caixa Ontinyent i l'IVF signen un conveni per a impulsar el crèdit a pimes i empreses de mitjana capitalització

La línia de crèdit inicial és de 10 milions d'euros, que es destinaran a ajudar empreses valencianes 
30 abril 2019 17:01h
El conveni ha sigut subscrit pel director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. / CAIXA ONTINYENT

VALÈNCIA. Caixa Ontinyent i l'Institut Valencià de Finances (IVF) han signat un conveni per a fomentar i impulsar el crèdit entre les empreses del seu àmbit d'actuació amb una línia de crèdit inicial de 10 milions d'euros. Cada entitat aportarà 5 milions.

El conveni ha sigut subscrit pel director general de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i ha tingut lloc a la seu de l'IVF.

La iniciativa té per objectiu contribuir al desenvolupament del sector productiu de l'àmbit d'actuació de Caixa Ontinyent fomentant i facilitant el crèdit en condicions avantatjoses perquè es traduïsquen en oportunitats per a aquestes empreses.

Així, es concediran préstecs d'entre 350.000 euros i 5 milions d'euros, destinats a cobrir inversions dutes a terme per pimes, empreses de mitjana capitalització amb plantilles de fins a 3.000 treballadors i amb seu social o operativa al País Valencià. Inicialment cada entitat aportarà 5 milions d'euros, encara que s'estudiaria una ampliació en cas que existisca una gran demanda.

El director General de l'IVF, Manuel Illueca, ha subratllat que aquest conveni "és un exemple perfecte dels avantatges que podem extraure de la col·laboració publicoprivada, que es converteix en una eina essencial per a la creació d'instruments molt avantatjosos per a les empreses valencianes i per a la societat en el seu conjunt".

Per part seua, el president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que, davant l'important teixit industrial que compon la base econòmica de les comarques valencianes, "la principal funció de la caixa és possibilitar el seu desenvolupament socioeconòmic" . "Aquest tipus d'iniciatives ens permeten continuar contribuint a l'impuls de les nostres empreses, ajudar-les a aconseguir els seus objectius i facilitar-los la posada en marxa de projectes", ha subratllat.

next