Caixa Ontinyent millora la seua app, que incorpora reconeixement facial i d'empremta dactilar

La nova eina de l'entitat permet fer transferències immediates qualsevol dia de la setmana
15 abril 2019 17:09h
Caixa Ontinyent es troba immersa en un procés de digitalització que busca facilitar i potenciar l'accés de la societat als serveis bancaris digitals. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Caixa Ontinyent ha llançat aquest dilluns la seua nova app, una aplicació que permet incorporar noves funcionalitats per a millorar el servei als seus clients i que, alhora, compta amb una millor seguretat i un suport tecnològic d'avantguarda, ha explicat la caixa en un comunicat.

Entre les novetats més significatives es troba l'accés biomètric, tant a través de reconeixement facial com d'empremta digital, així com noves possibilitats en la gestió de pagaments i de realització de transferències immediates, aquelles que permeten l'enviament de diners d'un compte corrent a un altre en un màxim de 10 segons, a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmana.

La nova app, disponible per a iOS i Android, conté un nou sistema de notificacions amb el client per a millorar la informació a l'instant i, per tant, facilitar la gestió de la seua economia.

Digitalització

Caixa Ontinyent es troba immersa en un procés de digitalització que busca facilitar i potenciar l'accés de la societat als serveis bancaris digitals, segons han explicat. De fet, en els últims mesos s'han posat en marxa diversos projectes: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels seus caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, a més d'una renovació tecnològica interna que li permet situar-se en l'avantguarda de la nova realitat digital.

La nova app compta amb el suport de l'Oficina Digital i de les oficines tradicionals, que cada vegada més s'orienten a l'assessorament del client.

next