Caixa Popular augmenta els seus beneficis un 25% en el tercer trimestre fins als 10 milions d'euros

L'entitat té previst obrir una oficina a València i una altra a l'Eliana
24 octubre 2019 16:38h
 L'entitat preveu dues noves obertures d'oficines en el pròxim exercici. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. Caixa Popular ha aconseguit en el tercer trimestre de l'any uns beneficis de 10 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment del 25% respecte al mateix període de l'any anterior.

A 30 de setembre del 2019, la cooperativa de crèdit ha incrementat els seus dipòsits un 7%, de manera que ha arribat als 1.517 milions d'euros, el Marge d'Interessos ha arribat als 27,5 milions d'euros (+12%), el Marge Brut ha arribat a 40,95 milions d'euros (+9%) i la Ràtio d'Eficiència s'ha situat en 57%.

Les inversions creditícies s'han situat en 1.153 milions d'euros en aquest període, la qual cosa suposa un creixement del 13% respecte al 2018. Les dotacions al fons d'insolvència de 4,82 milions d'euros situa la cobertura total de la morositat en un 53,7%, amb un descens de la ràtio de mora fins al 5,62%, ha informat la cooperativa en un comunicat.

Caixa Popular compta ja amb més de 200.000 clients, dels quals el 71% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l'entitat. El creixement de l'entitat es trasllada també a l'equip humà, que arriba a 363 persones, on un 92% són socis i, per tant, propietaris de la cooperativa.

A més, l'entitat preveu dues noves obertures d'oficines en el pròxim exercici, una a València i una altra a l'Eliana.

Una de les fites més destacades d'aquest tercer trimestre ha sigut, segons l'entitat, la incorporació de l'assistent virtual de Caixa Popular en l'assistent de veu d'Amazon conegut amb el nom d'Alexa.

Amb aquesta innovació, s'ha convertit en la primera entitat financera valenciana a oferir aquest servei que persegueix afavorir la comunicació amb els clients en potenciar l'omnicalitat i estar disponibles en tots els canals, alhora que afavoreix l'accessibilitat de les persones amb discapacitat visual.

AGERMANA'T

Necessitem la teua ajuda per a fer econòmicament viable Diari La Veu. Si vols continuar informant-te en valencià, agermana't ara!

next