Caixa Popular es converteix en el patrocinador principal de les copes professionals de pilota

L'entitat bancària firma amb la Federació de Pilota el patrocini que la vincula amb les copes de raspall i d'escala i corda fins al 2021
22 agost 2019 12:35h
L'acord de Caixa Popular amb la Fundació per la Pilota Valenciana vincula l'entitat financera amb l'esport valencià fins al 2021. / CAIXA POPULAR

VALÈNCIA. La Fundació per la Pilota Valenciana i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració pel qual l'entitat financera es converteix en el patrocinador principal de les copes professionals de l'esport autòcton. En un acte al qual van assistir, per part de Caixa Popular, el director general, Rosendo Ortí, i el director de Relacions Institucional i RSC, Paco Alós, i per part de la Fundació el president, Josep Maria Soriano, i el secretari gerent, Javier Nadal, ambdues parts van referendar el marc de col·laboració que mantenen fa temps amb un nou conveni.

El contracte de patrocini tindrà una durada de 3 anys, des del present 2019 fins al 2021. Caixa Popular passa a ser, junt amb la Diputació de València, el patrocinador principal de les copes professionals. Aquestes competicions, que es van presentar a la seu de la Diputació fa unes setmanes, portaran el nom de Copa Caixa Popular–Trofeu Diputació de València de Raspall i Copa Caixa Popular–Trofeu Diputació de València d'Escala i Corda.

Amb l'acord subscrit, Caixa Popular "se suma a la gran competició per equips dels jugadors d'elit i també donarà suport als joves valors que volen fer-se un lloc entre les grans figures", ja que l'entitat financera també patrocinarà les Copes 2.

Calendari i partides

Els equips de cada modalitat de la Copa de raspall i d'escala i corda estaran dividits en dos grups, quatre formacions per cadascun, i després d'una fase prèvia amb un total de sis jornades i vint-i-quatre partides, els dos millors equips de cada grup passaran a la ronda de semifinals. El primer del grup A s'enfrontarà al segon del grup B, mentre que el líder del grup B jugarà contra el segon classificat del grup A. En les partides de raspall, que en seran a 25, eixint de 0, es jugarà amb falta al 7.

El Genovés acollirà la final de raspall el diumenge 3 de novembre i el Nou Trinquet de Guadassuar serà la seu per a la final de l'altra modalitat professional. El títol es resoldrà una setmana després, el diumenge 10 de novembre.

El divendres 30 d'agost donarà el tret d'eixida a la competició. El Genovés serà l'escenari de la jornada inaugural de la Copa de raspall. Pel que fa a la modalitat d'escala i corda, l'activitat començarà el dissabte 31 al trinquet de la Pobla de Vallbona.

next