CaixaBank no obri cap investigació sobre el frau en l'EMT de València

Les transferències que va ordenar la cap d'administració i treballadora acomiadada a través de l'entitat bancària van provocar la fugida dels quatre milions d'euros de l'empresa pública
21 octubre 2019 13:18h
CaixaBank no aplicarà cap mesura disciplinària en el personal de l'entitat bancària. / EFE KAI FÖRSTERLING

VALÈNCIA (EFE). El director territorial de CaixaBank al País Valencià, Xicu Costa, ha afirmat que no s'ha obert cap mena d'investigació ni mesura disciplinària en el personal de l'entitat bancària després de l'acusació de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València de presumpta responsabilitat en el cas del frau de 4 milions d'euros.

Així ho ha manifestat Costa davant els mitjans de comunicació en la presentació de l'oficina "all in one", després de ser preguntat per la insinuació de l'empresa valenciana sobre una possible "fallada del control" per part de CaixaBank.

El regidor de Mobilitat i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, va afirmar dijous passat que la treballadora acomiadada per la presumpta implicació en les huit transferències de 4.040.000 euros a un compte de Bank of China a Hong Kong, va realitzar tasques d'intermediació amb els bancs. Primer ho va fer amb Bankia, però no van fructificar, i després amb CaixaBank, que va realitzar les transferències.

El director territorial ha insistit que "no comentarà res" sobre l'acusació per part de l'empresa valenciana. Per part de l'entitat bancària, assegura, "no s'ha obert cap mena d'investigació".

AGERMANA'T

next