Un camió bolca en l'A-3 a l'altura de Setaigües i talla la carretera en direcció Madrid durant tres hores

L'accident, que ha bloquejat el trànsit fins les 9 del matí, no ha deixat ferits
12 juny 2019 12:03h
Com a conseqüència de l'accident, l'autovia ha quedat tallada des de les 6.10 fins a les 8.50 hores. / CONSORCI DE BOMBERS

VALÈNCIA. La bolcada d'un camió portacontenidors en la matinada d'aquest dimecres sobre l'A-3 en el terme municipal de Setaigües (la Foia de Bunyol) ha tallat durant unes tres hores la circulació en sentit cap a Madrid en aquesta via, ja que el trànsit s'ha hagut de desviar. No obstant això, únicament s'han registrat retencions de fins a cinc quilòmetres.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, l'accident s'ha registrat sobre les 5.52 hores en l'A-3, entre Setaigües i El Rebollar, en sentit cap a Madrid.

Fins al lloc s'han mobilitzat efectius de bombers de Requena i Xiva, que han aconseguit contindre una fugida de gasoil i oli i desacoblar el contenidor de la plataforma del camió. Posteriorment, han netejat la calçada. A l'arribada dels bombers, el conductor no estava atrapat. Segons el Centre de Gestió de Trànsit, en el sinistre no s'ha registrat cap ferit.

Com a conseqüència de l'accident, l'autovia ha quedat tallada des de les 6.10 fins a les 8.50 hores en el punt quilomètric 302 en sentit a Madrid. El trànsit s'ha desviat per Setaigües. El carril esquerre ha quedat obert a la circulació a les 8.50 hores de manera que els cotxes han pogut circular de nou. Les retencions s'han registrat fins a les 9.25 hores entre els quilòmetres 306 i 311.

next