Camps repudia 'el Bigotes': "Álvaro Pérez no és ni ha sigut mai amic meu"

L'expresident de la Generalitat va declarar el mes passat en l'Audiència Nacional que va ser víctima "d'una persecució terrible" per part dels mitjans de comunicació
1 març 2019 12:36h
Francisco Camps va declarar l'1 de febrer en l'Audiència Nacional. / EDUARDO PARRA, EUROPA PRESS.

VALÈNCIA. Adéu a allò d'"amiguet de l'ànima". L'expresident de la Generalitat Francisco Camps va declarar just fa un mes davant un jutge de l'Audiència Nacional que "Álvaro Pérez no és ni ha sigut mai un amic meu ni compartíem res: ni gustos, ni interessos, ni il·lusions ni expectatives de cap mena".

Així es pot escoltar en una gravació que publica aquest divendres la Cadena Ser. Camps assegura que "en aquell moment" la gent era conscient que no tenien cap relació. "No tenim fotos passejant pel camp o banyant-nos a la platja", argumenta.  

"Però a partir d'aleshores –segueix la seua declaració–, El País i La Ser es van adonar que era una molt bona manera de destruir la meua imatge i ridiculitzar-la al màxim". "Feia la sensació que l'únic amic que jo tenia en la vida, a banda de Déu, era Álvaro Pérez", lamenta.

"El grup PRISA, La Ser i El País van fer fotografies de la farmàcia, de la meua dona... En fi, va haver-hi una persecució terrible i, malauradament en un estat de dret, ningú em va defendre", assegura. Ara bé, Camps destaca com ser una persona creient li ha permés "mantindre la pressió mediàtica i social a què s'ha vist sotmés".

En aquesta declaració davant el jutge, l'expresident valencià també nega qualsevol implicació amb els contractes de Gürtel i, "si de cas", apunta a Ricardo Costa: "Ell és el causant, en tot cas, d'eixe deute. Qui decideix que un acte siga d'una manera o d'una altra és el partit, no el govern."

Camps es desvincula de la comptabilitat del PPCV al·legant que "sempre he dit que cal separar estrictament el govern de l'organització partidària".

next