Cancel·lat el concert de Love the Tuenti's a València per les pluges

El temporal ha provocat l'acumulació de 25 centímetres d'aigua en la plaça de bous i ha deixat el recinte "impracticable" 
7 setembre 2019 17:09h
Les inclemències meteorològiques han impossibilitat la realització de les proves tècniques. / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. Les promotores Sharemusic! i The Music Republic han anunciat la cancel·lació del concert de de Love the Tuenti's, previst per a les 19 hores d'aquest dissabte, 7 de setembre, a la plaça de bous de València, ja que les pluges de la passada matinada han empantanat l'arena de la plaça de bous.

Segons han informat les promotores, les pluges caigudes durant la nit i el matí han provocat l'acumulació de fins a 25 centímetres d'aigua a la plaça i han deixat "impracticable" el recinte per a la celebració de l'esdeveniment. Això, alhora, afecta els equips i impedeix el muntatge de l'escenari amb la seguretat i qualitat que requereix "un esdeveniment d'aquestes característiques", expliquen des de la promotora. 

A més, les inclemències meteorològiques han impossibilitat la realització de les proves tècniques i de so prèvies al concert, imprescindibles per a la seua celebració. 

A causa d'aquestes circumstàncies i a la impossibilitat de reubicar l'esdeveniment en un altre recinte de la ciutat, les productores han anunciat la cancel·lació del concert i, junt amb tot l'elenc artístic, han demanat disculpes a un públic amb el qual sempre han tingut "una relació més que especial". L'import de les entrades serà retornat de manera íntegra en els pròxims dies.

next