Uns missatges entre Belén Hoyo i Eva Ortiz fan visible la tensió en el PP entre la direcció de Madrid i València

Belén Hoyo retreu que la seua cara apareix en la cartelleria del partit a les acaballes de la campanya i el comité electoral respon que "es faça el que es faça mai s'encerta amb ella"
26 abril 2019 17:54h
Eva Ortiz (a la dreta) és la directora del comité electoral del PPCV. / PPCV

VALÈNCIA. La candidata del Partit Popular (PP) per València al Congrés, Belén Hoyo, s'ha picat amb la direcció del PPCV després que Eva Ortiz la informara que havia inclòs una fotografia seua en un cartell del partit per a l'acte de tancament de campanya d'aquest divendres.

El PPCV ha fet córrer un cartell amb la informació sobre la "festa de final de campanya" d'aquest divendres a la Marina de València. La infografia inclou una imatge de Belén Hoyo, que encapçala la llista del PP per València al Congrés. Hoyo, a través d'una conversa de Whatsapp a què ha tingut accés la Cadena Ser, agraeix que l'hagen inclòs, però, tot seguit fa constar el seu malestar per no haver divulgat la seua cara durant la campanya. "És la primera vegada que isc en tota la campanya! Diuen que val més tard que mai...", li diu Hoyo a Eva Ortiz.

Hoyo indica que no estarà a l'acte a València perquè estarà a Madrid, tancant campanya junt amb Pablo Casado. La resposta d'Eva Ortiz fa èmfasi en el malestar entre els bàndols del partit, els partidaris de Casado i els afins a Isabel Bonig. "Amb tu és difícil encertar, es faça el que es faça mai s'encerta ni s'està al teu magnífic nivell, seguirem intentant-ho", li respon la directora del comité electoral del PPCV.

next