Ciutadans, satisfet per l'avançament electoral: "Feia un any i mig que el reclamàvem"

El portaveu de la formació Fernando Giner assegura que el partit compta amb un 95% d'implantació per tot el territori i que està en procés de "creixement i consolidació"
4 març 2019 20:40h
Cantó defensa que "Cs ix a guanyar les eleccions. Tenim equip i un programa per a superar l'època trista del tripartit". / CIUTADANS

VALÈNCIA. "Cs ix a guanyar les eleccions. Tenim equip i un programa per a superar l'època trista del tripartit". Així s'ha pronunciat el candidat de Ciutadans (Cs) a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, després del comité autonòmic de Cs en el qual també ha estat acompanyat pel portaveu autonòmic, Fernando Giner.

"Aquesta ha sigut una legislatura perduda i que s'ha caracteritzat per una gestió totalment ineficaç per part del Govern de Ximo Puig", ha afegit Cantó. "És molt trist que, mentre el Consell no ha eliminat els barracons dels col·legis valencians i 64.000 persones continuen en llistes d'espera, Puig i la vicepresidenta, Mónica Oltra, continuen pensant més en els seus càlculs electoralistes que en el que més pot beneficiar tots els valencians", ha assenyalat Cantó després de recordar que "fa un any i mig que Cs està reclamant un avançament electoral". "Liderarem el pròxim govern, que construirà la Comunitat Valenciana del segle XXI que necessitem atraient les inversions estrangeres i garantint la llibertat en educació", ha manifestat. 

Per part seua, Giner ha assegurat que "Cs compta amb una implantació del 95% en tot el territori valencià i que el creixement i consolidació del partit durant els últims anys és una realitat". El portaveu autonòmic ha insistit que "el Consell ha malgastat una legislatura sencera, a penes ha executat el 60% del pressupost autonòmic, no ha aconseguit un nou model de finançament per a la Comunitat Valenciana, i, sobretot, ha governat amb un full de ruta marcat únicament per la ideologia".

next