Canvi climàtic

7 març 2019 06:00h

El canvi climàtic és un dels problemes de major actualitat política. Sovint escoltem missatges catastrofistes al respecte i moltes vegades ens pren la sensació que és un procés irreversible que no hi ha res que el puga aturar. No obstant això, moltes vegades no som conscients de l'impacte que tenim tant individualment com col·lectiva en aquest problema. Encara no és massa tard, sempre que es preguen les mesures necessàries a temps.

Andreu Escrivà i Garcia és ambientòleg i consultor en sostenibilitat, i treballa fent recerca, divulgació i comunicació científica i ambiental.

És llicenciat en Ciències ambientals a la Universitat de València, màster en Biodiversitat Conservació i Evolució i doctor en biodiversitat. A més, forma part del Comité d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Com a divulgador ambiental, escriu en revistes especialitzades, com ara Mètode, la Revista del Instituto de Estudios Turolenses, la Universitat de València, i els seus entorns i mitjans generalistes.

L'any 2016 va rebre el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General als Premis Literaris Ciutat d'Alzira gràcies a una anàlisi sobre el canvi climàtic amb una perspectiva i un plantejament optimistes. 


Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next