Cap de setmana amb oratge primaveral i temperatures que superaran els 20 graus

El cel estarà ras i no es preveu cap alteració notable en les temperatures
23 febrer 2019 06:00h
Les temperatures van experimentar un augment divendres i es mantindran estables aquest dissabte i diumenge. / EFE

VALÈNCIA. Les temperatures van experimentar aquest divendres un notable ascens i es mantindran en valors similars durant la jornada de dissabte –fins i tot, pujaran a les comarques d'Alacant–, mentre que diumenge baixaran en general, de forma notable en punts de l'interior del territori.

Segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquest dissabte el cel estarà ras, amb algun interval de núvols alts avançant d'oest a est a últimes hores i la probable formació de núvols baixos al final del dia en punts del litoral.

Les temperatures mínimes pujaran, mentre que les màximes experimentaran un augment a les comarques d'Alacant i pocs canvis en la resta del territori, on el vent bufarà variable fluix tendint a nord-est al litoral al final del dia.

Per a diumenge, s'esperen intervals de núvols baixos i boires matinals tendint a cel poc nuvolós o ras, encara que no es descarta alguna precipitació feble a primeres hores a comarques com la Safor o la Marina Alta.

Les temperatures mínimes experimentaran descensos locals i les màximes un descens generalitzat, de forma notable localment a l'interior del territori; s'esperen gelades febles en punts de l'interior, i el vent bufarà del nord-est fluix, amb intervals de moderat al litoral.

next