El cap de setmana comença amb inestabilitat i pluges, que seran localment fortes a les comarques del nord

L'Aemet rebaixa de groga a taronja l'alerta a la demarcació de Castelló i descarta ruixats importants a la resta del territori
21 setembre 2019 10:55h
En les comarques del nord poden caure fins a 20 litres per metre quadrat. / EFE

CASTELLÓ DE LA PLANA. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit per a aquest dissabte l'avís groc per pluges i tempestes a les comarques del nord, mentre que a la resta del País Valencià no ha activat cap avís de risc.

En el cas de la demarcació de Castelló, l'Aemet alerta que es poden produir tant en el litoral com a l'interior tempestes i precipitacions que poden acumular en una hora 20 litres per metre quadrat, per la qual cosa ha establit l'avís groc.

Es rebaixa d'aquesta forma l'avís inicial, que era taronja a les comarques del nord davant la previsió que pogueren produir-se tempestes i pluges que deixaren acumulats de 50 litres per metre quadrat en una hora.

També s'ha rebaixat a la demarcació de València, on s'havia establit avís taronja en el litoral nord i groc en la resta, on finalment no hi ha activat cap avís per a aquest dissabte, com tampoc a la demarcació d'Alacant.

next