El Carnet Jove es renova amb nous descomptes i es fusiona amb la targeta d'alberguista

El títol dona dret a un descompte del 50% en espectacles d'arts escèniques i concerts per al portador i un acompanyant
28 febrer 2019 17:53h
El nou Carnet Jove incorpora el carnet d'alberguista internacional i nous descomptes culturals. 

VALÈNCIA. L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha presentat la nova imatge del Carnet Jove, que incorpora el carnet d'alberguista internacional i nous descomptes culturals en teatres, auditoris, la filmoteca de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) i 160 sales de cinema valencianes. Els descomptes estan disponibles des d'aquest divendres, 1 de març.

El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha presentat aquest dijous en el Teatre Rialto de València la nova imatge del Carnet i ha destacat que s'ha fet "cada vegada més present" entre la joventut valenciana fins a arribar a prop de 250.000 usuaris, situant-se en un índex d'implantació entorn del 30% de la joventut valenciana, detalla la Generalitat en un comunicat.

"Som la primera comunitat autònoma que integra el Carnet Jove amb el carnet d'alberguista internacional i aquesta fusió té com a objectiu sumar avantatges, no competir ni substituir un carnet per un altre", ha destacat Martí, que ha valorat el Carnet Jove com "una eina al servei de la joventut", que es presenta amb un disseny comú per a tots els territoris adherits a EYCA amb el lema 'Do more, Be More', per a facilitar la reciprocitat i la mobilitat, així com el reconeixement del 'Carnet Jove Europeu'.

El carnet d'alberguista té una validesa internacional en 90 països i ofereix milers de descomptes a tot el món, per la qual cosa els joves gaudiran dels avantatges del Carnet Jove i també d'altres en més de 300 albergs juvenils a l'estat i de més de 4.000 a tot el món.

Podran accedir a programes de mobilitat juvenil estatals i internacionals i a descomptes complementaris als del Carnet Jove, tant en entitats estatals com en entitats d'altres països en transport, oci, restaurants o museus.

Per part seua, el director general de l'IVC, Abel Guarinos, ha anunciat l'ampliació dels avantatges, que s'han gaudit amb motiu del 30 aniversari de Carnet Jove, per a tot l'any, en el Teatre Arniches d'Alacant –arts escèniques, música i programació de Filmoteca–; en el Teatre Principal de Castelló, l'Auditori de Castelló i Filmoteca, així com en el Teatre Principal de València, en el Teatre Rialto i la Filmoteca.

Descomptes en concerts i per a anar al cinema

En espectacles d'arts escèniques i concerts musicals, les persones titulars del Carnet Jove gaudiran, com a oferta exclusiva, d'un descompte del 50% en la seua entrada i ara també en la d'una persona acompanyant. Quant a projeccions de cinema, les persones titulars del Carnet Jove gaudiran d'un descompte entorn del 30% en el preu de la seua entrada.

D'aquests descomptes només quedaran excloses les programacions per a públic familiar o infantil, que ja tenen reduït el seu preu d'entrada i, excepcionalment, en els espectacles que s'indique expressament.

next