Carolina Punset estudia l'oferta de ser assessora de Ximo Puig

L'exportaveu de Ciutadans a les Corts assegura que el gir a la dreta de Ciutadans va començar abans de pactar amb Vox
25 juny 2019 11:05h
Punset encara no ha decidit si accepta o no la proposta de Presidència. / Europa Press

VALÈNCIA. L'exportaveu de Ciutadans a les Corts i exeurodiputada Carolina Punset, que va abandonar el partit a l'octubre de l'any passat, està estudiant l'oferta d'ocupar un lloc d'assessora en Presidència de la Generalitat però no té res decidit de moment, segons ha pogut saber Europa Press.

Carolina Punset va optar en les últimes eleccions per no presentar-se per a ocupar cap càrrec de primera fila i, actualment, està avaluant aquesta oferta que té sobre la taula per a un lloc amb menor exposició pública.

Coincidint també amb les eixides del fins ara portaveu adjunt de Ciutadans al Congrés i secretari de Programes i Àrees Sectorials, Toni Roldán, unida a la de l'eurodiputat Javier Nart i del candidat de Ciutadans a la Presidència d'Astúries, Juan Vázquez, Punset ha assenyalat a través del seu Twitter que "el gir a la dreta de Ciutadans va començar molt abans dels pactes amb Vox".

"Les incongruències del partit van molt més enllà. Ningú ha pogut desmentir ni una de les que es van denunciar en la meua carta de dimissió. Van dir que era demolidora. Tenint en compte el que es veu, em sembla suau", ha assenyalat adjuntant el text amb el qual va deixar Ciutadans per desacords amb les decisions que havia pres la direcció del partit i que havien convertit Ciutadans en "la marca blanca del PP".

En eixa carta va criticar les "bandades" donades pel partit taronja des de les eleccions del 2016 i va lamentar que era una injustícia que ella deixara el partit perquè, sota el seu punt de vista, els qui van fer "transfuguisme polític" eren els seus fins aleshores companys.

Fa ja huit mesos assegurava no comprendre "com pot un ficar-se al llit socialdemòcrata i alçar-se ultraliberal; és com si el Partit Popular demà s'alçara socialista", i lamentava que la formació taronja haguera triat "deliberadament" barallar el vot de persones "molt de dretes" i no de gent "moderada, rellevant i significativa".

next