Carrefour busca més de 1.500 persones per a treballar a l'estiu

La cadena de supermercats francesa compta amb més de 120 establiments al País Valencià 
7 juny 2019 17:04h
La majoria de les persones contractades seran joves demandants de primera ocupació i estudiants. / EFE 

VALÈNCIA. Carrefour té previst contractar més de 1.500 persones als centres del País Valencià per a reforçar el servei al client durant la crescuda del volum de treball que es produeixen en el període estiuenc. 

La cadena de supermercats assegura que centra tota la seua estratègia en l'escolta activa al consumidor, per la qual cosa reforça les plantilles d'aquelles zones que compten amb major increment de visites durant l'època estival, ha informat Carrefour en un comunicat.

En l'àmbit estatal, Carrefour contractarà 6.500 persones i, segons la companyia, els sectors en els quals es reforça la contractació són els relacionats amb l'atenció directa al client com a línia de caixes, punts de venda de productes frescs, reposició, tecnologia o electrodomèstics, entre d'altres.

El perfil de les persones contractades és molt variat, encara que predominen els joves demandants de primera ocupació i estudiants. Els candidats seleccionats han de posseir una clara orientació comercial i d'atenció al client, així com capacitat per a treballar en equip.

Carrefour compta al País Valencià amb 28 hipermercats, 6 supermercats Carrefour Market, 84 supermercats Carrefour Express i 3 Supeco, a més de venda en línia.

next