El carrer d'Isabel la Catòlica i l'encreuament amb Ciril Amorós tindran voreres més amples i zones de càrrega i descàrrega

L'Ajuntament de València aprova el projecte de reurbanització, que tindrà una durada de mig any i un pressupost de 831.356 euros
22 abril 2019 06:00h
En les obres es canviaran les rajoles actuals per d'altres fetes amb materials antilliscants. / DORIEO-VIQUIPÈDIA

VALÈNCIA. La Junta de Govern Local va aprovar aquest dijous el projecte per a la reurbanització del carrer d'Isabel la Catòlica, al barri de l'Eixample, i l'encreuament amb la via de Ciril Amorós. Els treballs duraran sis mesos, durant els quals es millorarà l'accessibilitat gràcies a l'ampliació de voreres i es col·locaran arbratge i zones de càrrega i descàrrega.

Actualment aquest tram presenta calçades i voreres en mal estat que, a més, són de diferents amplàries i tenen distints tipus de paviment. Per això, i amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat, s'augmentarà l'amplària de les voreres i es canviaran les rajoles actuals per d'altres fetes amb materials antilliscants.

D'altra banda, es renovarà la calçada amb llambordes de formigó i s'establirà una zona de càrrega i descàrrega, aparcaments per a motos i adaptats en el costat sud del carrer. S'executaran 16 nous escocells per a arbratge i s'instal·larà nou mobiliari urbà, com ara bancs, papereres i aparcabicis.

Durant els treballs serà necessari tallar el trànsit en aquesta via, la qual cosa permetrà als veïns de la zona l'accés als garatges, per la qual cosa serà necessari desviar la circulació als carrers adjacents.

"La secció del carrer serà similar a altres ja realitzades, com ara Pizarro o Hernán Cortés. Amb aquest projecte, juntament amb el de la conversió en zona de vianants del carrer de Jorge Juan, es completarà la reurbanització d'una part molt important de l'Eixample que reclamen comerciants i veïns", va indicar el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià.

Els treballs de reurbanització duraran sis mesos i compten amb un pressupost de 831.356,60 euros, amb l'IVA inclòs, va assenyalar l'Ajuntament de València.

next