Casado acusa Sánchez de no fer res per a formar govern: "Li va molt bé estar en funcions"

El líder del PP es pregunta per què els pactes signats amb Podem a comunitats autònomes, ajuntaments i diputacions "no és vàlid a nivell" de l'Estat
31 agost 2019 18:31h
Casado creu que "l'esquerra ha demostrat que no sap negociar". / EUROPA PRESS

VALÈNCIA. El líder del PP, Pablo Casado, ha acusat aquest dissabte el líder del PSOE, Pedro Sánchez, de no governar i de no fer res per a formar un executiu estable. "Li va molt bé estar en funcions", ha recriminat Casado, de visita a Las Navas del Marqués, una de les poblacions avileses afectades pels aiguats el passat 26 d'agost. 

El líder popular ha reclamat una vegada més a Sánchez que aclarsica "com més prompte millor" si vol una repetició electoral. "Els espanyols no mereixen aquesta inestabilitat ni l'ús de fons públics per a una campanya electoral que per a Sánchez sembla que ja ha començat", ha reflexionat Casado. 

"Si vol eleccions, no hi ha res a témer. El PP està preparat i fort", ha avisat el màxim dirigent del PP, que també ha reclamat al líder del PSOE que explique per què el pacte amb Podem a comunitats autònomes, ajuntaments i diputacions "no és vàlid a nivell nacional".

"L'esquerra ha demostrat que no sap negociar, ni tan sols amb els titlats com a socis preferents", ha ironitzat Casado, que davant una possible repetició dels comicis ha afirmat que els espanyols "han de saber quin partit és capaç de dialogar a la seua esquerra i a la seua dreta, arribar a acords i desbloquejar una situació que comença a passar factura en matèria d'ocupació, inversions internacionals i estabilitat política". 

"Nosaltres som un partit responsable, hem demostrat que desbloquegem i donem estabilitat i governabilitat", ha recordat el líder del PP, que ha posat d'exemples comunitats com Castella i Lleó, Madrid o Múrcia.

next