Casado crida a votar "massivament" perquè hi haja "desbloqueig" i "estabilitat"

El candidat del PP vol "un resultat clar" i remarca que aquest diumenge es tria entre "continuïtat o canvi"
10 novembre 2019 11:21h
Casado ha fet aquestes declaracions després de votar a les 10 hores al col·legi Nuestra Señora del Pilar, al barri de Salamanca de Madrid. / EP

MADRID (ACN, Redacció). El president del PP, Pablo Casado, espera que hi haja un "resultat clar que permeta desbloquejar la situació política". Per això, ha fet una crida a la "unió dels espanyols" per a decidir "desbloqueig, futur i estabilitat". 

Casado ha dit que el 10N és una "segona volta" del 28A i que aquest diumenge es tria entre "continuïtat o canvi". 

El líder dels populars també ha expressat que espera que tots els ciutadans puguen exercir el dret a vot "sense cap incidència i sense cap pressió", "en especial aquells que viuen a Catalunya".

També ha remarcat la "importància" de votar "massivament" i ha mencionat el 30é aniversari de la caiguda del mur de Berlín. 

El líder del PP ha afirmat que afronta els comicis amb "molt d'optimisme" i "molt bones perspectives" i ha assegurat que el PP estarà a "l'altura de la responsabilitat que els encomanen els electors".

Casado ha fet aquestes declaracions després de votar a les 10 hores al col·legi Nuestra Señora del Pilar, al barri de Salamanca de Madrid.

next