El castell de Santa Bàrbara d'Alacant, escenari de la nova sèrie de Netflix i Movistar+

La ciutat acull el rodatge de l'adaptació audiovisual de la novel·la de Julia Navarro 'Dime quién soy' 
17 setembre 2019 16:59h
L'emplaçament es converteix per un dia en un castell d'ocupació nazi amb motiu del rodatge de 'Dime quién soy'. / AJUNTAMENT D'ALACANT

VALÈNCIA. Dime quién soy, la nova sèrie de Netflix i Movistar+, ha convertit aquest dimarts el castell de Santa Bàrbara d'Alacant en un emplaçament nazi durant l'enregistrament d'un dels capítols, ha indicat l'Ajuntament. Es tracta d'una adaptació de la novel·la de Julia Navarro, ambientada en la Segona Guerra Mundial i els inicis de la dictadura franquista. 

Així, aquest emplaçament històric alacantí es converteix per un dia en un castell d'ocupació alemanya ambientat amb banderes nazis i custodiat per diversos camions. Irene Escolar, guanyadora d'un Goya a la millor actriu revelació per Un otoño sin Berlín, lidera aquest projecte. A més, es tracta de la primera vegada que Julia Navarro dona la seua aprovació a una adaptació d'una de les seues novel·les a un mitjà audiovisual.

La regidora de Turisme, Mari Carmen Sánchez, ha destacat que el Patronat Municipal de Turisme ha col·laborat activament per a atraure aquesta nova producció cinematogràfica a la ciutat i ha destacat la importància d'aquest tipus d'accions per al turisme a la nostra ciutat.

"Cada vegada són més els turistes que viatgen per a visitar les localitats de les seues sèries o pel·lícules favorites. Que Alacant es trobe entre aquests escenaris cinematogràfics repercuteix molt positivament en el turisme i l'activitat de la ciutat", ha declarat. Segons Sánchez, "el turisme cinematogràfic és una formidable opció per a diversificar l'oferta, sectorialment i geogràficament, i combatre l'estacionalitat del turisme".

next