El Castell de Guadalest opta a convertir-se en una de les 7 Meravelles Rurals del 2019

La localitat de la Marina Baixa està entre les 20 localitats seleccionades d'arreu de l'Estat
25 setembre 2019 17:06h
La localitat de la Marina Baixa competeix amb altres 19 poblacions d'arreu l'Estat. / AJUNTAMENT DEL CASTELL DE GUADALEST

VALÈNCIA. Les localitats del Castell de Guadalest (la Marina Baixa), Casares (Màlaga), Pobla de Sanabria (Zamora) i Zafra (Badajoz) es troben entre les 20 finalistes per a convertir-se en les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2019, en el concurs anual convocat per la plataforma en línia de lloguer vacacional HomeAway. La població del Castell de Guadalest opta a prendre el relleu de Xelva (la Serrania), que el 2018 va aconseguir la segona posició en aquest rànquing.

En aquesta huitena edició, que se celebrarà enguany, HomeAway continua amb la seua labor d'impuls i difusió del turisme rural. La plataforma manté el seu compromís amb el sector amb la celebració d'aquesta iniciativa, que torna per a premiar i reconéixer les millors destinacions rurals de tot l'Estat.

Per a participar en l'elecció de les 7 Meravelles Rurals d'Espanya del 2019, els viatgers podran fer-ho a través de la pàgina web habilitada per al concurs des del 25 de setembre fins al pròxim 17 d'octubre.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next