Català fa una crida al vot útil de la dreta i considera que València viu "el moment polític més important"

La candidata del PP a l'Ajuntament de València afronta la jornada electoral amb "humilitat" però amb "molta força"
26 maig 2019 12:45h
Català vota a l'IES Jordi de Sant Jordi a València. / DANIEL GARCÍA-SALA

VALÈNCIA. La candidata del PP a l'Alcaldia de València, María José Català, ha fet una crida "al vot útil" i ha assegurat que viu aquesta jornada electoral "amb humilitat però amb molta força, com va eixir ahir el València a guanyar el Barcelona".

Així ho ha asseverat l'alcaldable popular, que ha exercit el seu dret a vot a l'IES Jordi Sant Jordi en el dia que els demòcrates "tenen per a dotar-se de governants i institucions".

Ha aprofitat per a fer "una crida al vot útil" perquè creu que és "el moment més important de la història política de València". "És fonamental perquè hui o es consolida un govern d'esquerra nacionalista o hi ha una alternativa de sentit comú que vol millorar les vides dels valencians i creu amb esperança en la tercera capital d'Espanya com la millor ciutat del món".

Ha continuat amb el símil futbolístic afirmant que "eixe València que va guanyar, que ens va il·lusionar a tots i que ens ha fet passar una nit molt llarga, és el reflex de l'esperit dels valencians: lluitadors fins a l'últim minut, treballadors i humils però orgullosos quan alcen una copa".

next