Català inaugura una centraleta des d'on telefonarà els afiliats i simpatitzants "per a demanar-los col·laboració"

La candidata del PP a l'Alcaldia de València anuncia una campanya "innovadora i amb molt de contacte amb els valencians"
7 maig 2019 17:11h
La dirigent popular ha assegurat que vol "eixir d'allò convencional i deixar de banda les campanyes tradicionals que no tenen en compte els ciutadans". / IMATGE CEDIDA PER LA CANDIDATURA DE CATALÀ

VALÈNCIA. La candidata del PP a l'Alcaldia de València, María José Català, ha anunciat aquest dimarts que elaborarà una campanya "innovadora i amb molt de contacte amb els valencians". Per això, ja ha posat en marxa una centraleta d'atenció telefònica on "hi haurà contínuament voluntaris telefonant a través de telèfons mòbils a afiliats i simpatitzants del partit per a demanar-los suport i col·laboració".

D'aquesta manera, la dirigent popular ha assegurat que vol "eixir d'allò convencional i deixar de banda les campanyes tradicionals, que no tenen en compte els ciutadans i el contacte amb ells". "Donarem a conéixer les nostres iniciatives per a València a través d'una campanya nova, pròxima als veïns de la ciutat i gens convencional", ha afegit.

La intenció d'aquest call center és "mobilitzar un partit que sempre ha estat molt fort i viu, i que en aquests moments, donades les circumstàncies, necessita rearmar-se amb la il·lusió de ser ferms candidats a tindre l'Alcaldia de València liderant el bloc centredreta que es conforme després de les eleccions".

Un altre anunci de Català és la realització de meeting corners en diferents places de la ciutat, és a dir, zones de trobada, "per a traslladar propostes persona a persona". Així mateix, també ha assegurat que continuarà "trepitjant el carrer i recorrent tots els barris per a difondre propostes porta a porta i comerç a comerç".

Finalment, ha conclòs que la figura del candidat influirà en la decisió final dels votants en les eleccions municipals, "perquè amb tota probabilitat pesarà el perfil de candidat a alcalde o alcaldessa, la confiança, la sensació de solvència, experiència i la proximitat que transmeta".

next