Els centres educatius del Baix Segura comencen a reprendre les classes aquest dilluns

Totes les escoles de l'Almoradí obriran les portes, mentre que a Rojals, Oriola o Dolores algunes encara continuaran tancades
22 setembre 2019 19:23h
Moltes escoles continuen sense estar preparades per a obrir. / EFE

VALÈNCIA. Col·legis de diversos municipis de la comarca alacantina del Baix Segura, com Dolores, Almoradí i Oriola, reprenen les classes aquest dilluns després de les inundacions que va deixar el pas del temporal de la setmana passada. Altres centres escolars d'aquestes localitats romandran tancats fins que acaben els treballs de condicionament, segons informen els respectius ajuntaments.

En el cas d'Oriola, el dilluns es reprenen les classes en el Col·legi Miguel Hernández, mentre que els col·legis Nuestra Señora de Monserrate de Molins, Antonio Sequeros, Villar Palasí, Fernando Loaces, Escuela Infantil i el CEFIRE continuaran tancats. L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Oriola (EASDO) demorarà també el seu inici, que estava previst per a aquest dilluns.

No obstant això, a Almoradí obriran amb normalitat tots els centres educatius. A Dolores, aquest dilluns tornaran a les aules els estudiants del CEIP San Francisco de Asís, del CEIP Cardenal Belluga i del CEIP Virgen de los Dolores. Mentrestant, s'escometen les accions necessàries per a adequar les instal·lacions de l'IES San Pascual, que encara no obri les seues portes.

Així mateix, l'Ajuntament de Benferri informava el dimarts de la suspensió de l'activitat escolar i aquest diumenge encara no ha pogut anunciar la seua represa. Per part seua, Rojals va restablir les classes dimarts passat en l'IES La Encantá, al CEIP Poeta Miguel Hernández i a l'Escola Infantil Municipal de Rojals.

next